Voor wie?

De belastingdienst heeft op 7 november 2013 aangegeven hoe zij omgaan met de teruggave van BTW op zonnepanelen. Concreet komt het er op neer dat iedereen die na 20 juni 2013 zonnepanelen heeft aangeschaft het grootste deel van de betaalde BTW weer terug kan vragen.

Betrouwbaar

Om je zoveel mogelijk te ontzorgen heeft Zon⋅Slim gezocht naar een betrouwbare partner voor het terugvragen van je BTW. Op basis van deskundigheid en ervaring heeft Zon⋅Slim gekozen samen te werken met Van der Zwet accountantskantoor uit Lisse.

Deskundig

Van der Zwet heeft een aantal gespecialiseerde adviseurs en is aangesloten bij de SRA, een netwerk van meer dan 370 accountantskantoren. Onder de vlag van de SRA hebben zij een convenant met de Belastingdienst kunnen sluiten over aangepast toezicht op haar klanten.

Ontzorgd

Van der Zwet werkt net als Zon⋅Slim op een persoonlijke en no-nonsense manier. Kortom, een goede basis voor een uitstekende samenwerking. In onze dienstverlening sta jij centraal met onder andere als doel dat je geen administratieve rompslomp meer hebt en ook geen ingewikkelde gesprekken met de Belastingdienst hoeft te voeren. Onze nauwe samenwerking betekent ontzorging, kwaliteit en zekerheid.

Zonnepanelen BTW

Bereken je voordeel

Wil je weten hoeveel BTW jij kunt terugkrijgen op de aankoop van je zonnepanelen? Klik op de button en bereken gelijk je voordeel.