Vragen? 088 - 501 36 00 24/7 bereikbaar ft
Zonnepanelen2017-11-28T15:48:10+00:00
Zonnepanelen Zon⋅Slim

Zonnepanelen

De zonnepanelen van Zon⋅Slim worden als all-in pakket aangeboden, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Eén prijs voor een volledige all-in service.

zonneboilers Zon⋅Slim

Zonneboilers

Warm water via de zon? Naast jouw stroomverbruik kun je ook jouw warmwater voorziening volledig laten draaien op zonne-energie via een zonneboiler.

montagematerialen zonnepanelen Zon⋅Slim

Montagemateriaal

De hoogwaardige materialen van onze zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor ben je verzekerd van het beste rendement en zonnepanelen die goed bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden in Nederland. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, kies voor Zon⋅Slim.

omvormers voor zonnepanelen Zon⋅Slim

Omvormers

Een goede omvormer is minstens net zo belangrijk als goede zonnepanelen. De omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie ook daadwerkelijk omgezet wordt in electriciteit. Met een goede omvormer zal het rendement een stuk hoger liggen van de energie die je hebt opgewekt.

Ga naar ons aanbod
BTW teruggaaf
technologie zonnepanelen Zon⋅Slim

Vooruitstrevende technologie

Zon⋅Slim biedt zonnepanelen die gebruik maken van de nieuwste celtechnologie en garant staan voor duurzaamheid en een optimaal rendement dankzij de high-performance connectoren.

kwaliteit zonnepanelen Zon⋅Slim

A merk producten

Zon⋅Slim is een gespecialiseerd onderdeel van Mebatherm en biedt een ruim assortiment aan zonnepanelen van Solar Frontier, DMEGC en Percium.

betaling zonnepanelen Zon⋅Slim

Betaling achteraf

Voor de particuliere markt heeft Zon⋅Slim een aantal gangbare pakketten samengesteld die te vinden zijn in onze webshop. Hier bestel je veilig en snel een passend pakket tegen een scherpe prijs. Betaling vindt achteraf plaats, je hoeft bij Mebathern geen aanbetaling te doen.

garantie zonnepanelen Zon⋅Slim

10 jaar garantie

Op alle zonnepanelen bij Zon⋅Slim krijg je 10 jaar garantie. Alle zonnepanelen zijn gefabriceerd volgens het internationale kwaliteitmanagementsysteem ISO9001, ISO14001 en diverse andere standaard certificaten en standaarden zoals IEC 61215, IEC 61730, Conformity to CE UL1703.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.