Slim en comfortabel

Zon⋅Slim verwezenlijkt slimme oplossingen waarmee je kunt genieten van energiebesparing én optimaal comfort. Een zonneboiler bespaart namelijk tot meer dan de helft van energiekosten voor warm water. De zonneboiler is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en eventueel op maat te verwezenlijken. Hiermee realiseren wij voor iedere situatie de meest ideale oplossing.

Bespaar ruim 50% op je gasverbruik

De techniek van de Brink Climate Systems en ATAG zonnecollectoren is toegepast op het Nederlandse klimaat voor een optimaal resultaat. Tevens zijn de collectoren toepasbaar op zowel schuine als platte daken.

Aankoopsubsidie

Bespaar direct op de aankoop dankzij de subsidieregeling vanuit de overheid. Koop je bij Zon⋅Slim een zonneboiler? Dan regelen wij voor jou de subsidie aanvraag. De overheid stelt de ISDE-subsidie beschikbaar. Iedereen die een zonneboiler heeft geplaatst, kan deze subsidie aanvragen. Eind 2016 zijn deze subsidiebedragen met zo’n 50% verhoogd. De hoogte van het subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Jouw voordeel kan oplopen tot ruim boven de € 1.000,-. Klik hier voor meer informatie over de subsidie voor zonneboilers. Indien je ergens niet uitkomt dan komen wij graag persoonlijk met je in contact.

Gerenommeerde merken

De basisinstallatie voor verwarmen, verkoelen, ventileren en warm water, kan worden uitgebreid met een zonneboiler. Zon⋅Slim voert twee A-merken zonneboilers: Brink Climate Systems en ATAG.