Samen met Vereniging Eigen Huis

Zon-Slim, al jarenlang actief op het gebied van comfortabel en duurzaam wonen, is blij. Blij omdat na een grondige selectieprocedure Zon-Slim zal gaan samenwerken met  Vereniging Eigen Huis en de deelnemers aan de actie Collectieve Inkoop Zonnepanelen.

Wie kiest voor de actie Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis kiest voor kwaliteit en zekerheid. En dat is precies wat bij ons past. Zon-Slim met ruim 50 jaar ervaring in de installatietechniek en meer dan 15 jaar in het plaatsen van zonnepanelen, waarbij ook het uitvoeren van collectieve acties, brengt ook graag bij u de energie van de zon in huis.

Als gekwalificeerde zonnepanelenleverancier nemen wij u graag mee van schouwrapport tot en met de installatie van uw eigen zonne-energiecentrale. Samen met Vereniging Eigen Huis hebben we een heldere werkwijze opgesteld. Het stappenplan is als volgt:

1. Welkomstmail

Na uw inschrijving ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen een welkomstmail met de gegevens van het online klantportaal. Wij vragen u om enkele foto’s te uploaden, o.a. van de meterkast en de plaats van de omvormer. Tip: maak alvast de foto’s, zo kunnen we u nog sneller helpen met een schouwrapport.

2. Schouw op afstand

Binnen 4 weken wordt er een “Schouw op afstand” uitgevoerd. Tijdens deze schouw wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde software én uw aangeleverde gegevens. Op basis hiervan wordt er een “legplan” opgesteld en wordt er gekeken naar uw situatie. We houden hiermee rekening met uw energieverbruik, het aantal gewenste zonnepanelen en de geschiktheid van uw dak.

3. Schouwrapport

Uw schouwrapport staat klaar! Op dit moment ontvangt u van ons een bericht dat u het schouwrapport kunt inzien in uw klantportaal. Heeft u vragen? Mail of bel ons om ze te bespreken.

4. Afspraak maken

Vanaf het moment dat u het schouwrapport heeft goedgekeurd. dan bellen we u op om een installatiedatum in te plannen. Uiteraard doen wij ons best om zo flexibel mogelijk te zijn met betrekking tot het inplannen hiervan.

5. De installatie

De afgesproken datum wordt per e-mail nogmaals aan u bevestigt. Op de installatiedag komt ons gekwalificeerde installatieteam de complete installatie bij u thuis installeren. Tegen het einde van de dag bent u uw eigen energie aan het opwekken!

Wij gaan graag samen met u van start!

Wat vinden anderen van ons?
4.5/5

Meer weten?

Als u vragen heeft over de collectieve inkoop van zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis, aarzel dan niet en neem contact op. Wij helpen u graag.

Team Zon·Sl!m

E-mailadres veh@zon-slim.nl / Telefoonnummer 088 501 36 00