Bedrijven

U ontvangt een uniek plan geheel afgestemd op uw specifieke situatie. Hierin worden alle aspecten van uw investering meegenomen. Voor u geen verassingen achteraf. Uw bedrijf profiteert meteen van de voordelen.

direct besparen - Mebatherm

Bespaar direct

Jouw bedrijf komt in aanmerking voor fiscale voordelen. Dit maakt de investering voor vele bedrijven interessant. De investering in zonnepanelen verdient jouw bedrijf gemiddeld al in 3 tot 4 jaar terug. Besparen gaat in vanaf dag één! Zie je maandelijkse vaste lasten afnemen, door een dalende energierekening.

duurzaam ondernemen - mebatherm

Duurzaam ondernemen

Met zonnepanelen op het dak straalt jouw bedrijf duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie uit. Je wekt jouw eigen groene stroom op. Hiermee draag je bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en een beter milieu. De zonnepanelen hebben een positief effect op het bedrijfsimago.

totaalconcept - mebatherm

Totaalconcept

Jouw bedrijf geniet van ons totaalconcept. Het gehele traject regelen wij tot in de puntjes. Kan jij je bezighouden met jouw eigen core business.

Woningcorporaties

Woningcorporaties schakelen Zon⋅Slim in voor het behalen van hun doelstelling: “De woningvoorraad verbeteren naar minimaal energielabel B vóór 2020.” Wij staan klaar om dit voor jouw te realiseren.

btw teruggave zonnepanelen - Zon⋅Slim

Win-winsituatie

Onze zonnepanelen zijn dé oplossing. De woningen worden verduurzaamd én de maandelijkse vaste lasten voor de huurder gaan aanzienlijk naar beneden.

advies op maat - Zon⋅Slim

Advies op maat

Wij gaan voor je in gesprek met de huurders. In het gesprek ontvangt de huurder een advies op maat en krijgt naderhand een persoonlijk plan toegestuurd. Wij staan 100% achter onze zonnepanelen en met onze overtuigingskracht doen wij er alles aan om elke huurder net zo enthousiast te krijgen.

volledige service - Zon⋅Slim

Van begint tot eind geregeld

Het project “Verduurzamen van woningen” nemen wij graag op onze schouders. Wij starten het traject op en zetten alles in werking om het project succesvol te laten slagen.